Information & Kontakt

 

Min sida går under namnet AE bild just av den anledningen att mitt namn är Anette Eleonor samt att fokuset ligger på just bilder. Jag älskar att fotografera och motiven varierar utifrån det som kommer framför linsen, men passionen ligger kring macrofotografering och då särskilt blommor och grönt.

Bildskapandet ger mig en stund av lugn och harmoni, jag fotograferar ju oftast det jag tycker är vackert – och det vackra gör mig glad. För det mesta när jag ser ett motiv så vet jag precis hur jag vill avbilda det.

Jag ser inga bilder som rätt eller fel i mitt eller andras skapande. Tycker att det är upp till den enskilde betraktaren att avgöra vad man tycker om.
Men viktigast av allt är kreativiteten och känslan av att bildskapandet är roligt. Det är då de bästa bilderna blir till.

Jag hoppas att du kan hitta något som du kan njuta av och som kan fylla din dag med vad just du behöver! Något som gör att du vill komma tillbaka igen, och kanske också lämna en kommentar, det gör mig glad =)

VARMT VÄLKOMMEN!

 

Kontakt

För utskrifter, förslag ellet feedback – oavsett vad ni har för frågor så är ni välkomna att kontakta mig.

Bilderna på denna sida är lågupplösta, vilket gör att de har en sämre kvalité och inte är möjliga att skriva ut eller kopiera med en god kvalité. Vid intresse av dessa bilder eller andra motiv, kontakta mig.

E-post; anette.lundin@gmail.com
Telefon; o70-8563780

8 reaktion på “Information & Kontakt

  1. Vill tacka för en fin vernisage, din bilder är verkligen jättevackra (vilket jag förstod att många andra också höll med om eftersom det blev många ”gröna prickar”). Lycka till i fortsättningen med fotograferandet!

    • Tack Malin, roligt att du kom! Ja det blev en lyckad tillställning! Jag känner mig glad och nöjd! Vi hörs och ses! Kram Anette

  2. Vilka vackar bilder. Ha ägnat en lång stund idag på morgonen åt att bara njuta av dina konstverk.
    Solen i mitt liv talade till mig just idag.
    Tack för de fina vykorten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *